Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Токіо презентували нову Alpina B3

Легендарне німецьке тюнінг ательє Alpina створило модель B3, яка базується на BMW 3-Series. Слідом за універсалом сертифікований виробник Alpina на автошоу у Токіо продемонстрував B3 в кузові седан. Місце для показу новинки вибрано не випадково, адже саме на японському ринку автомобілі Alpina мають особливий статус та користуються неаби якою популярністю. Доречи, до офіційного виходу нової BMW M3 саме Alpina B3 буде найпотужнішим седаном побудованим на базі 3-Series.

Під капотом Alpina B3 працює вдосконалений 3-літровий бензиновий мотор з двома нагнітачами, який розвиває 457 к.с. і 700 Нм крутного моменту. В парі з повним приводом xDrive та 8-ступеневим автоматом новий двигун дозволить долати позначку 100 км/год лише за 3,8 секунди. Максимальна швидкість компактного седана становить 302 км/год, що є досить непоганим показником для серійного автомобіля D-класса. На відміну від багатьох тюнінг ательє, компанія Alpina проводить не тількі косметичні зміни зовнішності а і суттєво модернізує шасі та підвіску, використовує більш продуктивну гальмівну систему. На цьому спеціалісти Alpina не зупинились а пішли далі і збільшили довжину колісної бази для покращення керованості. Автомобіль укомплектовано стандартними 19-дюймовими легкосплавними дисками, а за доплату можна замовити фірмові 20-дюймові диски з низькопрофільною гумою. Зовні Alpina B3 дуже впізнаваний та ексклюзивний автомобіль, завдяки спеціальним кольорам кузова, сплітера, розширеним аркам та заднього дифузора модель має власний стиль.

Для інтер҆ єру Alpina B3 виробник розробив додаткові опції з оздоблення якісними преміум матеріалами. Ревізія салону не обмежилась новими матеріалами, адже навіть віртуальний кокпіт був розроблений спеціально для Alpina та відрізняється від панелі приладів BMW. Серед найбільш ексклюзивних опцій для інтер҆ єру Alpina B3 – це вишивка та тиснення логотипів, а також табличка з індивідуальним номером кожного автомобіля. Доречи, автомобілі Alpina відрізняються від BMW більш розкішним базовим оснащенням, тому як правило ціни на нові Alpina починаються там де закінчуються ціни на аналогічні моделі BMW.

Нова Alpina B3 вже доступна для попереднього замовлення у Європі. За базовий седан німці просять не меньш ніж 70 тисяч євро, а далі все залежить від фантазії клієнтів, які прагнитимуть індивідуалізувати свій автомобіль…

 

01.11.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Токіо презентували нову Alpina B3

Політика конфіденційності